Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:
Tyrannosaurus Regs

Bavnevej 12

7470 Karup J

CVR: 41725478
TyrannosaurusRegs@gmail.com

Telefon: 28515825

 
GENERELT

Priser & gebyrer 
Alle ydelser og produkter kan købes med dankort, VISA dankort, Mastercard og MobilePay. Alle priser er i danske kroner inkl. moms. Eventuelle gebyr vil blive angivet i betalingsvinduet. Du modtager straks efter købet en kvittering på mail til den opgivne mailadresse. Betalingen trækkes først når den købte varer afsendes.

Forsendelse
Forsendelser fragtes med PostNord, GLS, DAO eller Bring. Leveringstiden er højst 10 hverdage for pakker og 15 hverdage for breve. Brevforsendelser koster 25 kroner, og pakkeforsendelser koster 50 kroner.

Fortrydelsesret på onlineprodukter
I henhold til dansk lovgivning har du altid 14 dages fortrydelsesret på et produkt i væsentligt samme stand som ved motagelsen, løbende fra købsdatoen. Du har derudover 2 års reklamationsret efter gældende købelov hvis der viser sig at have været fejl på produktet. For online produkter gælder det at fortrydelsesretten kun er gældende, hvis du ikke har taget produktet i brug.

Fortrydelsesret på fysiske produkter
Der gives 14 dages fuld returret på fysiske varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.
Den 14 dages periode starter den dag hvor ordren er leveret.
Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.
Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail tyrannosaurusregs@gmail.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Køberens ansvar
Du er selv ansvarlig for din oplevelse af det købte produkt. Herunder problemer relateret til din netforbindelse, browser, programmer og applikationer med mere.

Datapolitik
Læs om vores persondatapolitik her

ONLINE ARRANGEMENTER OG EVENTS
Herunder kurser og workshops

Fortrydelsesret
I henhold til forbrugeraftaleloven er der ikke fortrydelsesret ved “rekreative fritidsaktiviteter”, hvis det på købstidspunktet fremgår hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres. Det betyder, at tilmelding og køb af live events er bindende. Du kan derfor ikke forvente, at det betalte beløb ved tilmelding kan refunderes, hvis du er forhindret i at deltage. Du er dog altid velkommen til at overdrage din plads til en anden. 

Aflysning
Jeg forbeholder mig ret til at aflyse kurser, workshops o.l. ved for få tilmeldinger eller i tilfælde af sygdom. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at få refunderet det fulde beløb.

PERSONLIG KONSULTATIONER

Et samtaleforløb er gyldigt i 12 måneder fra købsdatoen. 

Afbud til en samtalesession skal ske senest 24 timer før den planlagte tid. Ved senere afbud opkræves fuld betaling for samtalesessionen.

RETTIGHEDER

Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Produktet bliver leveret digitalt via e-mail, via online platform eller som live event. 

Levering af digitale produkter sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.


ANSVAR

Alle aktiviteter foregår på eget ansvar.