Fordi din krop også er så fatbulous at den fortjener at blive gjort til en skulptur!

Er du også ved at være godt træt af polerede kroppe i reklamer, perfekte influencere på sociale medier og så tynde Disney-prinsesser, at man kunne være bekymrede for om de knækker?
Er du også en af de ufatteligt mange som er mere trist og har mere selvhad efter du kiggede på instagram end før du åbnede app’en?
Eller måske er du en af de cirka 1 ud af 3 kvinder der ikke tager på stranden eller i svømmehallen, fordi du ikke har lyst til at vise din krop frem i badetøj?

Så vil jeg bare sige at du ikke er alene, men måske er det på tide at vi alle sammen gør noget andet.
Den kropspositive bølge tager verden med storm for tiden. Flere og flere insisterer på at den krop de har er god. Og at man godt kan være både smuk og badass med deller, folder og appelsinhud. Topmaven skal ikke forhindre croptops mere!

Men det er svært! Og uanset hvor meget vi insisterer på at vores kroppe er gode nok, er det nogle gange som om følelserne ikke følger med.
Men så har jeg en overhovedet ikke hemmelig hemmelighed at dele med dig!
Den hedder Fatbulous Bodies og er din snydekode til at få et bedre forhold til din krop. Og når jeg siger snydekode, så mener jeg ligesom når du bruger ”money X” koden i The Sims.
Supernemt og alle dine drømme bliver opfyldt (okay, nok ikke alle).

Men hvis du drømmer om at få et mindre negativt syn på din krop og måske endda at turde vise den mere frem f.eks. på stranden eller i den der flotte kjole der hænger i dit skab, så er det her snydekoden til dig!

Og den er næsten lige så simpel at bruge, som den i The Sims.

Du bestiller en tid, du bliver scannet og så forholder du dig afventende i et par uger indtil din skulptur er klar og bliver leveret.

Og det du så skal gøre, er bare at beundre din skønhed! Og jo mere du tør beundre din skulptur, jo bedre får du det med din krop. Nemt!

“Waaauw! Jeg tror jeg blev lidt forelsket i mig selv der.

Og som du sagde, kan man se min tatoveringer! Det er vildt med de detaljer.
Jeg troede faktisk det ville være grænseoverskridende at se mig selv som figur.
Men tværtimod.”

Lærke, 35 år

”Wauw, elsker det!

Det er blevet så godt. Detaljerne står virkelig flot frem.”

Maja, 31 år

”I love me! Waow altså! Jeg har slet ikke ord!”

Winnie, 30 år

”Hold kæft hvor er det fedt altså!”

Camilla, 34 år

Fatbulous Bodies er for dig, der er træt af at alle kroppe du bliver præsenteret for, er photoshoppede til huden ligner porcelæn og der ikke er nogen uregelmæssigheder at finde.

Det er også til dig der er træt af at ligge i krig med din krop, fordi andre har lært dig at din krop er forkert.

Det er for dig, der måske ikke har sluttet fred med din krop endnu, men som gerne vil have en genvej til at indse hvor fantastisk din krop faktisk er.

Fatbulous Bodies er også til dig, der insisterer på at din krop er god som den er, men nogle gange glemmer det eller kommer i tvivl.

Og så er det også til dig, der ved at din krop er vidunderlig og gerne vil hylde den for at være præcis som den er. Med alt dens normalhed i form af appelsinhud, folder og finurligheder.

Jeg kan ikke love dig at du kommer til at elske din krop ved at få lavet en Fatbulous Body af dig selv.

Men det kan faktisk være med til at gøre det meget nemmere!

Det kan lyde helt vildt, men en del af det der gør at vi har det svært med vores kroppe, er at vi ikke helt ved hvordan den faktisk ser ud. Så når vi kigger os i spejlet eller ser billeder andre har taget af os, så ser vi noget andet end den forestilling vi havde inde i hovedet.

Det giver dissonans mellem tanker og synsindtryk og det kan vores hjerner ikke lide! Og når vores hjerner ikke bryder sig om ting er det ikke unormalt at reagere med væmmelse.
Og i stedet for at reagere med væmmelse over at leve i et samfund der lærer os at pakke vores kroppe væk og begrænse dem, reagerer vi med væmmelse mod vores krop.

Og her kommer din Fatbulous Body så ind i billedet! For ved at du har en smuk lille skulptur stående af dig selv, som du kan beundre når du går forbi, så lærer du lidt mere for hver gang du kigger, hvordan din krop faktisk ser ud. For hvert beundrende blik kommer din hjerne lidt tættere på at vide hvordan du faktisk ser ud. Og det kan minimere den dissonans som gør at du af og til væmmes over din krops udseende.

Smart, ikke? Det er faktisk utroligt hvad lidt glimmer kan gøre for selvbilledet og selvtilliden!

Og så er det jo altså bare en utrolig smuk skulptur, der kan blive ud af netop din krop og du vil helt sikkert høste både misundelige og anerkendende kommentarer fra dine veninder, som du giver lov til at se hvordan du ser ud som en miniatureudgave af en græsk statue sjasket ind i glimmer.

Jeg hedder Regina og jeg arbejder med hvordan vi ser så negativt på tykke mennesker, at selv tynde mennesker spilder det meste af deres liv i krig med deres krop.

Fatbulous Bodies er min ide om hvordan der kan skabes både mere repræsentation af forskellige kroppe samtidig med at vi får lov at værdsætte os selv.

Jeg brænder for at kvinder og queers kan få lov at tage magten over fortællingen om deres egen krop gennem empowerment og kropskærlighed. At vores kroppe er gode fordi det er vores og ikke fordi de passer ind i en smal forståelse af hvordan en krop skal se ud.

Og hvis vi tør droppe de snævre idealer for skønhed og se skønheden i forskellighed, så tror jeg på at magi opstår. Jeg ved det faktisk!

Jeg har nemlig allerede hjulpet mange med at forstå at deres krop ikke kan få skylden for de negative tanker, men at de negative tanker kommer et sted fra. Og hvis man tør stoppe med at tage de negative kropstanker alvorligt, så kan vi pludselig slutte fred med den krop, som vi alt for længe har bebrejdet.

Prisen på din Fatbulous Body afhænger af hvad du ønsker dig. Det meste kan laves og hvis udgangspunkterne nedenfor ikke passer til lige dig, så siger du bare til og så finder vi ud af hvad der fungerer for dig.
Men de fleste vil blive rigtig glade for en af de 3 muligheder her:

Afrodite

Det får du:
3D-scanning
3D-modellering
15 cm skulptur

Samlet værdi 2600 kr

Din pris 1995 kr

Freja

Det får du:
3D-scanning
3D-modellering
17 cm skulptur
Glimmer i valgfri farve

Samlet værdi 3200 kr

Din pris 2495 kr

Venus

Det får du:
3D-scanning
3D-modellering
19 cm skulptur
Glimmer i valgfri farve
Nøglering
Øreringe
Broche
Magnet

Samlet værdi 4250 kr

Din pris 2995 kr

Alle priser tager udgangspunkt i at du kommer til mig i Midtjylland, men kørsel til hele Danmark (kun brofaste øer) kan tilkøbes.
Hold øje med Fatbulous Bodies på instagram, her slår jeg op, hvis jeg er i andre landsdele og har tid til en scanning. Måske kommer jeg i nærheden af dig.
Ved booking betales et depositum på 1000 kr som ikke er refunderbart.

Og ja, det er mange penge lige at hive op af lommen for lidt selvkærlighed og empowerment, men så alligevel …
For hvis du nu er typen som pynter dit hjem med afskårne blomster, så kan du måske købe 8-10 buketter for samme pris som holder i måske en uge hver. Mod en smuk skulptur som holder så længe som du passer på den.

Der er kun plads i min kalender og printer til at lave ganske få skulpturer i løbet af en måned, så hvis du vil have din egen, skal du ikke tøve!
Brug knappen nedenfor til at skrive til mig, så finder vi en tid der fungere for dig.

Hvis nu du ikke synes det er noget for dig alene, så overvej lige hvad det kunne gøre for dig at arrangere en venindeaften, hvor I sammen bliver scannet og hygger jer eller måske endda en polterabend for en veninde, der ville synes det var sejt med en skulptur af sig selv. Mulighederne er mange for arrangementer og hvis du har en ide, så skriver du bare til mig, så laver jeg et tilbud på det til dig.

Og lige et PS:

Du må altså gerne have undertøj på når du bliver scannet. Men det kommer til at kunne ses på din færdige skulptur.

Og hvis det er mere trygt for dig ikke at være nøgen alene, så siger du bare til og så smider jeg tøjet med dig.

Og så ved jeg at du næsten med sikkerhed tænker over om din krop lugter, når jeg kommer tæt på den … og bare rolig, det gør den da nok, men det gør min også. Og lidt kropslugt har aldrig skadet nogen.