Om mig

Regina Fjendbo er uddannet socialpædagog og har i sin karriere som pædagog arbejdet indgående med grænsesætning som middel til selvudvikling.

Regina er tidligere slankekurs- og spiseforstyrret og har brugt sin egen faglighed og ekstern coaching til at komme sig over sin sygdom, da hun oplevede at sundhedsvæsnet ikke opdagede spiseforstyrrelsen, fordi den gav hende en normativt smuk krop og at hun derfor ikke passede ind i forestillingerne om at være spiseforstyrret med anoreksi.

Du har måske set Regina Fjendbo i medierne hvor hun optræder som tyk- og kropsaktivist, og gerne råber op om den uligestilling, der er i vores samfund og som påvirker især kvinder og queerpersoner uanset deres kropsstørrelse.

Regina er generelt optaget af hvordan vores samfundsstrukturer og hverdagsliv gør især kvinder udkørte, stressede og ulykkelige – og hvordan man med ny viden og forståelse for hvad grænsesætning er, kan ændre på sit liv uden at lægge det om. Relationer til kærester/ægtefæller og mødre/svigermødre er især interessante at kigge på.

Regina Fjendbo er foredragsholder og arrangerer happenings og har i forbindelse med det optrådt på større kulturinstitutioner og højskoler.

Nedenfor kan du se et uddrag af de steder Regina har optrådt eller deltaget.