Mine 5 favoritter fra Australian Bodycare – og en bonus

5 favoritter fra Australian Bodycare - og en bonus.

Denne side indeholder affiliate links til de 5 favoritter – det vil sige reklamelinks – til Australian Bodycare.

Hvis du bruger linksene i artiklen til at købe varer hos Australian Bodycare får jeg 25% af dit købsbeløb i provision. Hvis du ikke ønsker at benytte dig af mine links, så går du bare på google og finder Australian Bodycare i stedet.

Jeg har nu i et par uger testet en masse produkter fra Australian Bodycare (AB). Og jeg er meget begejstret. Mærket er ikke nyt for mig – faktisk stiftede jeg bekendtskab med det allerede da jeg var barn – men jeg er stadig positivt overrasket på trods af høje forventninger.

Jeg kontaktede selv AB med henblik på at afprøve deres produkter. Jeg ville gerne kunne informere tykke mennesker om hvilke produkter, der kan gøre det lidt nemmere at eksistere i verden som tyk. Folk der har fulgt med på instagram længe ved at det jævnligt sker, at vi tager en spørgerunde omkring lugtende og røde navler og folder og hvordan man minimerer generne af lår der gnider mod hinanden. Og AB har produkter som er gode til begge dele.

Og de er selvfølgelig på listen over mine favoritter, som jeg deler med dig her.

5. Body Wash:

I lang tid har jeg brugt helt almindelig bodyshampoo fra Neutral, men jeg besluttede mig for at se om Australian Bodycare kunne noget mere. Og det kan den!

Som mange andre tykke mennesker, kan jeg godt døje med rødme og dårlig lugt i folder og mellem deller på grund af fugt og manglende luft. De gener er blevet minimeret af at jeg er skiftet til AB’s body wash. Det fjerner ikke problemerne helt for mig, men det gør det meget mindre slemt. Og i kombination med Femi Daily (som også kommer på listen) er det faktisk lige før at alt mit bøvl med folderne er væk.

Det er en noget dyrere bodywash end den jeg plejer at bruge, men hvis den kan hjælpe min hud til ikke at blive rød og øm, så synes jeg faktisk det er værd at overveje at investere i.

Den kommer i 3 forskellige varianter og jeg har kun prøvet den helt klassiske med tetræolie.

Køb Body Wash her

4. Foot Cream:

Jeg har fjollede fødder! De har tendens til at blive meget varme og fugtige, når jeg har sko på, hvilket gør at de bliver ømme og at jeg nemt får vabler. Ud over det, så har jeg meget tør hud på mine fødder, som gør at der jævnligt skaller store hudflager af. De fleste fodcremer hjælper godt på det sidste problem, men forværrer det første. Så det er altid med stor spænding når jeg afprøver en ny fodcreme. Fordi min erfaring i reglen er at den ikke fungerer for mig.

Men det gør AB’s Foot Cream! Efter 3 dages indsmøring inden sengetid blev mine fødder pæne og stoppede med at skalle. Og på trods af 3 dage på Bogforum i mine Buffalo-støvler (som er lavet af plastik og har dårlig pasform) og med vabler fra en gåtur med dårligt bundne sko, så klarede mine fødder sig helt fint! Min plan havde ellers været at forebygge ømme fødder med deres Foot Spray, men den havde jeg glemt derhjemme. Og det viste sig slet ikke at være et problem.

Mine fødder er den del af min krop som oftest er til besvær for mig og efter meget kort tids brug af fodcremen, har mine fødder det allerede meget bedre.

Den er blevet en fast makker på mit sengebord.

Køb Foot Cream her

3. Hair Care:

Når man som jeg affarver og farver hår med meget jævne mellemrum, så skal der altså lidt mere end en almindelig balsam til at få håret til ikke at føles som hø. Det er noget af en opgave og som regel skal der dyre specialprodukter til at afhjælpe problemet og så er det stadig med varierende succes.

Så det var lidt en aha-oplevelse for mig at prøve AB’s balsam. For jeg skal lige love for at den fjernede alle fornemmelser af hø og gav mig meget blødt og glat hår! Og i længere tid end normalt.

Jeg vasker normalt kun hår cirka en gange om ugen for at passe på min hårfarve og efter et par dage er mit hår stift og fedtet nok til at jeg ikke behøver bruge produkter til at få det til at ligne noget der kunne sidde på en trold. Men mit hår bliver ikke fedtet lige så hurtigt mere. Og ud over det, har det også minimeret den kløe, der nogle gange følger med det mere fedtede hår sidst på hårvaskecyklusen. Som regel vasker jeg hår fordi min hovedbund klør, så det giver anledning til at jeg kan vaske hår sjældnere endnu og dermed passe endnu bedre på min hårfarve.

Køb Hair Care her

2. Femi Daily:

Er Femi Daily et lille mirakel? Det føles sådan, men jeg er ret sikker på at den ikke indeholder magi.

Femi Daily er af AB beskrevet som en gel der afhjælper kløe i intimområdet. Og det passer helt sikkert! De fleste med en vulva har helt sikkert oplevet kløe på grund af tørhed og ubalance og det er Femi Daily helt fantastisk til at hjælpe på. Ud over det, kan det også hjælpe på kløe omkring numsehullet og når min egen hæmoride kun er kløende og ikke laver alt for meget postyr af sig, synes jeg at Femi Daily er en bedre hjælp for mig end min dedikerede håndkøbscreme til hæmorider.

Og det er jo i sig selv fantastisk! Og det kan man læse sig til på AB’s produktbeskrivelser (ikke det med hæmoriden dog). Men noget andet den kan, er at den er intet mindre end fantastisk til rødme og lugt mellem deller, i folder og i navlen! Rødme og lugt opstår af fugt og varme, som giver bakterier gode betingelser for at udvikle sig. Og de bakterier er Femi Daily god til at få bugt med samtidig med at det lindrer den irriterede hud. Det er jo fantastisk.

Kan jeg anbefale Femi Daily nok? Det tror jeg ikke, for den føles mest af alt som et mirakel.

Køb Femi Daily her

1. Barrier Cream:

Mit absolut yndlingsprodukt fra AB er deres barrierecreme! Jeg anbefaler generelt alle med tykke lår at anskaffe en barrierecreme, for med sådan en, kan man afhjælpe utroligt meget af den rødme og irritation som opstår når man har store lår, som er glade for hinanden.

Jeg har i lang tid brugt Danatekts barrierecreme og den har jeg været godt tilfreds med, men et stort minus ved den er at den lugter ret dårligt og lugten bliver hængende hele dagen.

AB’s barrierecreme lugter også, men lugten af tetræolie fordamper hurtigt, så man skal ikke forfølges af en træls lugt hele dagen. AB’s barrierecreme er også mere drøj i brug og nemmere at smøre ud, hvilket jeg også synes er en fordel. Og så stopper den hurtigere med at være klistret. Og det er jeg meget stor fan af. Jeg bryder mig generelt ikke om at have produkter på min krop som klistrer eller lugter, så det her er en vinder for mig.

Jeg bruger den selv til når jeg skal have bare lår og vil undgå rødme og ubehag (om det er bikini på stranden, numseshorts og netstrømper i byen eller et havfruekostume til en festival er underordnet). Den er også fantastisk om sommeren under kjoler, når det er for varmt til cykelshorts. Den er god sammen med tynde strømpebukser eller gamacher af mesh. Og så er den god til min søde ægtefælles inderlår, som har brug for lidt beskyttelse efter badet, så han ikke får skavesår af sine jeans. Den kan også bruges andre steder hvor hud møder hud, som f.eks. under brysterne, hvis man går uden BH eller på indersiden af overarmene og ved armhulerne.

Barrierecreme er uden overdrivelse det ene produkt der har øget min livskvalitet mest som tyk og AB’s Barrier Cream har lige givet det et ekstra nøk opad.

Køb Barrier Cream her

Bonus, Scalp Serum:

Den her anbefaling handler egentligt ikke så meget om mig, men om min ægtefælle, Bjarke.

Bjarke døjer jævnligt med kløe i hovedbunden som følge af (noget der minder om) hovedbundspsoriasis. Og de fleste af os ved nok godt at kløende hovedbund er jævnt træls. Jeg lokkede Bjarke til at give den her et forsøg og lad os bare sige at da han havde prøvet den én gang, var der ikke nogen grund til at lokke mere! Nu bliver den brugt cirka en gang om ugen ved at han putter det på hovedbunden inden sengetid og skyller det ud om morgenen. Nemt!

Bjarkes største klage over den er at han får meget blødt hår og hvorfor det er et problem, kan jeg ikke helt regne ud.

 

Køb Scalp Serum her

Skriv en kommentar