Undskyld!

Hej, min ven. Der var du jo.
Undskyld at jeg ikke har tjekket ind med dig i lang tid og at jeg også har givet dig skylden for at vi ikke har fået talt.
Jeg ved godt at det er dumt og at jeg har været urimelig, men det vil jeg gerne ændre på nu.
Undskyld for alle de gange jeg har sagt grimme ting om dig og skældt dig ud, jeg ved godt at det slet ikke handler om dig, det handler om hvordan jeg har det inden i, men det glemmer jeg af og til.
Jeg vil gerne have at vi kan være venner igen og jeg håber at du vil tilgive mig, så jeg kan tilgive mig selv.
Jeg lover at jeg i fremtiden vil stole på dig. Jeg vil stole på at du vil mig det bedste og at du også ofte bedre ved hvad der er godt for mig, end jeg selv gør.
Jeg vil stole på at når du siger at jeg er træt, så passer det og jeg vil give mig selv ro og hvile.
Jeg vil stole på at når du siger at jeg er sulten, så passer det og jeg vil give mig selv lov til at spise hvad jeg har lyst til og nyde min mad.
Jeg vil stole på at når du keder dig og har lyst til at gøre noget, så passer det, og jeg vil bevæge mig med glæde, frihed og latter.
Jeg ved at jeg kan stole på dig, for du er ligeglad med hvad alle andre siger om os, det eneste du er interesseret i er at vi har det godt sammen.
Du er ligeglad når andre kigger på os, hvisker i krogene eller snakker om os, for det eneste du interesserer dig for er hvordan vi har det sammen.
Undskyld at jeg har glemt hvor vigtig du er og hvor godt du altid har passet på mig.
Fremover vil jeg passe lige så godt på dig, som du altid har passet på mig. Jeg vil ikke gemme dig, prøve på at klemme dig ind steder hvor du ikke passer, skælde dig ud eller sulte dig til at gøre som jeg vil have. Jeg vil være god ved dig, jeg vil ae dig, kramme dig og fortælle dig hvor dejlig du er og hvor højt jeg elsker dig. Det var jo aldrig dit udseende jeg elskede dig for, det var alt det andet.
Hvordan du føles, når jeg griner højt.
Hvordan du tager dig af mig, når jeg er syg.
Hvordan du giver mig mulighed for at være der for andre, at være en ven, nogens barn, eller en kæreste.
Hvordan du trækker vejret og holder mig i live, selv når jeg prøver på at lade som om du ikke er der.
Jeg ved godt at det kommer til at tage tid at få tilliden tilbage, men jeg er villig til at vente på dig så længe som du har brug for. Jeg er lige her, ligesom dig.
Undskyld at det tog så lang tid før jeg forstod det, jeg havde nogle ting jeg skulle lære først. Men nu er jeg her. Sammen med dig.
Og nu er det min tur til at passe på dig, du har passet på mig længe nok!

Skriv en kommentar